Sommersladder - del 4
De viktigste nyhetene med litt sladder attåt.

Skrevet av: Jostein Jensen, 4. juni 2011
grimsby@lyse.net

Dwayne Samuels og Grimsby Town har nå kommet til enighet om en sluttpakke. Dwayne hadde kontrakt for en sesong til, men var blant alle dem som ble erlært uønsket av klubben.

Spissen Charles Ademeno var i samme posisjon. Selv om ingenting er offisielt her så fortalte han denne uken via twitter at tiden i Grimsby er over.

Lee Peacock, Mark Hudson, Michael Leary, Micky Cummins, Dean Sinclair, Steven Watt og Bryan Hughes har allerede blitt frigitt.

Samuels og Ademeno var uønsket men hadde kontrakter. Den samme situasjonen gjelder for Rob Duffy, Josh Fuller og Serge Makofo, men her er det fremdeles uavklart.

Rob Atkinson og Peter Bore nektet å signere nye kontrakter med Grimsby. Her er det lite nytt, men Bore har blitt linket til Walsall.

Siste speiderhilsen
Så Grimsby trenger nye spillere, men det blir ikke via speidernettverket man har benyttet seg av de siste sesongene.

Sjefsspeider Dave McNish har sammen med flere andre, deriblant Tony Ford, dannet Grimsbys speidernettverk. Nå er det slutt på dette.

Hurst og Scott tar en overhaling på det meste i klubben. Nå vil man heller ta seg av speidingen selv, samt betale medlemsskap i den digitale netttjenesten Scout 7 som vil koste flere tusen pund.