Grimsby kom tilbake
Grimsby lå under med to mål to ganger, men kom tilbake i en underholdene kamp. Grimsby-manager Neil Woods vil nok allikevel få gråe hår av dagens forsvarsspill.

3-3 Robert Eagle 68'

Vaklevorent forsvarsspill sendte Forest Green tidlig opp i 2-0 ledelse. Robert Eagle reduserte etter 20 minutter.

Grimsby eide mye av ballen i første omgang og hadde en del sjanser.

Hjemmelaget gikk opp i 3-1 tidlig i andre omgang, men Grimsby svarte med mål av Wright og Eagle.

Grimsby presset på i slutten, men Forest Green lå dype.

På overtid hadde Steven Watt en gedigen sjanse, men ballen strøk utenfor krysset.

Grimsby (4-4-2): 38. Richard O'Donnell - 19. Bradley Wood, 5. Darran Kempson, 16. Steven Watt, 3. Lee Ridley (15. Dwayne Samuels fra 56) - 2. Peter Bore, 28. Andrew Wright, 8. Micky Cummins, 29. Robert Eagle - 17. Alan Connell, 18. Danny Carlton (10. Lee Peacock fra 56). Innbyttere: 4. Mark Hudson, 6. Scott Garner, 30. Steve Croudson.