Mandagens fansforum
BBC Radio Humberside hadde mandag samlet i sammen trenerduoen Paul Hurst og Rob Scott, samt formann John Fenty til et Fansforum hvor supporterne fikk muligheten til å stille spørsmål.

Skrevet av: Jostein Jensen, 18. juli 2011
grimsby@lyse.net
Møtet sendes direkte fra Blundell Park klokken 20.00 på radio eller Mariners Player.

Spørsmål kan sendes inn til humberside.sport@bbc.co.uk.


Trykk F5 for å oppdatere.

20:05 Sendingen startet nå. BBCs Matt Dean introduserer trenerne og formann i rene Nytt på Nytt-stilen. John Tondeur er i salen og tar i mot spørsmål.

20:10 Hurst og Scott er fornøyd med spillerfangsten. De mente kampen på lørdag var god trening, men at det blir en helt annen kamp på onsdag.

20:15 Managerne vil ikke forhaste seg med å finne erstatteren til Alan Connell. "Vi vil forsette å lete." Formannen beretter at klubben nærmere gikk £1-million i underskudd forrige sesong og er fornøyd med salget av Alan Connell. Det var gode penger fra Swindon, men de vil bli betalt over tre år.

20:20 Boston krever penger for trenerne og to av spillerne man har hentet. Hvor mye må betales spør man fra salen. "Om det går til retten vil vi måtte betale noe, men ikke mye. Vi håper at det renner ut i sanden. Dem har saksøkt oss for £25,000. En evt. rettsak vil koste mellom £5-8,000. Om det blir rettsak, blir det nok i september.

Fenty håper klubben kan unngå å gå over til deltidsspillere selv om man ikke rykker opp i år, men noen kutt må gjøres. "Vi trenger fulltidsspillere for å gå opp igjen. Jeg vil ikke stå i veien om noen har lyst å bli med i styret."
"Vi har brukt en god del av spillerbudsjettet allerede, men de nye pengene etter Connell salget håper vi er nok til å få inn den vi ønsker."

"Vi kan ikke konkurrere om Tevez, men vi har penger," forteller Hurst. "Det finnes spillere der ute som er uten jobb."

20:25 Kommentering av rykter. Spencer Weir-Daley er en spiller man kjenner til, men man kommer ikke å gå for han.

20:30 Grunnen til at Alan Connell måtte levere inn transfer request for å bli solgt til Swindon var at klubben ikke ville selge han visst ikke. Paul Hurst mener det er viktig å få en god start på sesongen. Mener det har kommet kvalitetsspillere inn. Følte at noen av spillerne som var der i fjor kom kun for pengene.

20:35 John Fenty mener ikke klubben kan starte å bygge ny stadion når man ikke tjener penger. "Om det går bra kan vi fort tredoble tilskuerantallet. Vi jobber med en plassering, klubben trenger det en gang i fremtiden, men nå er det bare en drøm. Det må skje og jeg håper på noe innen tre år."
"Jeg er optimistisk. Vi har en god kontakt med kommunen. Det ble styrket i 2008 da vi signerte en avtale."

20:40 Spillestildebatten, fan overrasket over bra spill på lørdag tross tidligere uttalelser om mer "Drillo-fotball". "Vi kommer til å mikse det mellom å spille langt og direkte og finspill. Spillerne vi har kan adoptere flere spillestiler. Vi vil gjøre det som trengs for å vinne kamper."
Hva er planene med Makofo og Duffy som er uønsket? "Serge var linket til Lincoln og vi trodde noe kunne skje der. Den interessen har forsvunnet. Fortiden er det ingen interesse rundt Duffy. Spillerne har kommet tilbake til preseason og jobber knallhardt. Vi kunne lett ha fortalt dem at de skulle trene med juniorlaget, men det vil vi ikke. Vi ønsker en frisk start," sier Hurst.

20:45 Scott: "Ti klubber går for opprykk. Vi går for å forbedre oss og håper på topp fem. Opprykk er et realistisk mål."
Hvem vil bli kaptein? "Nei, vi har ikke bestemt oss. Men noen gode kandidater har vi," forteller Hurst. "Vi trenger en god ambassadør for klubben. Vi bruker god tid, dette trenger vi ikke å bestemme oss for ennå."
Er vi nær nye signeringer? "Nei," sier Paul. "Vi har alt svart på det, men vi ser alltid etter spillere. Vi vet hva vi ønsker, men det er ikke alltid så lett som det høres ut. Realistisk så kommer vi til å signere en spiller, ellers blir det å hente leiesoldater. Vi er tålmodige."

20:50 Spørsmål fra salen om mangelen på gode talenter. Scunthorpe, Doncaster og Hull kommer å henter de beste talentene foran Grimsby. Leeds var nettopp inne i en lokal klubb og inviterte et helt lag på trening. Han ønsker å se lokale gutter på laget. John Fenty skal svare... "Dave, både du og jeg vil se lokale spillere. Våre lenker mot lokale klubber... Om du vet om noen gode spillere som vi ikke speider på, fortell oss om det. Vi har speidere for å ikke gå glipp av lokale talenter. I den ligaen vi er trenger man fysiske spillere, ikke teknikere som man trenger i Championship."

Fenty forteller så om mindre midler. Støtten for systemet har sunket etter nedrykket, samt TV-inntekter som er vekke siden den gang man produserte gode spillere sist.
"Robbie Stockdale har fortsatt på det gode arbeidet Neil Woods startet. Jeg håper vi vil se resulatet fra det arbeidet snart. Thanoj, Mulready, Marshall og I'Anson var i stallen sist. Han er ikke rett mann å svare på om de er gode nok, det er managerenes oppgaver."

Terry fra salen skryter av John Fentys arbeid og økonomiske bistand. Får applaus fra salen.

20:55 Paul Hurst snakker om samarbeidet med Rob Scott. "Mange ser på det som at Rob er bad cop, og jeg er good cop, slik er det av og til, men av og til er det motsatt."
"Så har vi Steve Croudson i mellom oss, det er en god miks."

Hva kaller trenerne dere? Gaffer 1 og Gaffer 2? "De kaller oss bare for gaffer. Noen spillere snakker med meg, mens andre snakker lettere med Paul," forteller Rob Scott. "Vi overanalyserer ikke ting, det er da ting ikke vil fungere."

Dave i salen undrer seg over Serge Makofo fikk tre år. Fenty svarer. "Når vi ansetter en manager anser vi han som en doktor. Vi backet treneren (Neil Woods) og han mente at Serge Makofo var en mann for fremtiden."

21:00 Jostein Jensen spør via mail. Hvordan har  man jobbet frem overgangene, har man brukt Scout 7. "Ja vi har brukt Scout 7, det er et nettverk av speidere. Systemet varer helt ned til nivå seks og også ut i Europa. Det er ikke 100 prosent å stole på, men man får fire-fem personers syn på en spiller."

Paul om mangel på prøvespillere denne sommeren og muligheter for spillere fra utlandet. "Vi får mange CVer og ser på dem alle, men vi bruker ikke så mye krefter på det. Det kan være bra med prøvespillere, men oftest er det ikke bra for miljøet i klubben." Nå er det nyheter og vi fikk vel ikke direkte svar på om man åpner for å hente spillere fra utlandet grunnet det, men Scout 7 dekker altså ute i Europa.

21:05 Da er vi tilbake fra en fullpakket bar på Blundell Park. Showet vil vare i en halvtime til.

21:10 Supporter var imponert av den nye midtbanekonstellasjonen og spesielt Church. "Vi vil ikke si så mye om Churchy for han elsker oppmerksomhet," spøker Scott. "Vi har jobbet med han i to andre klubber, vi vet at han gir 100 prosent. Han går for å vinne hver en duell. Noen ganger må vi roe han ned. Teknisk kan han bli bedre. Men han har en bra base å bygge ut fra. Han har ikke vært fulltidsspiller før."

Mail fra Steve vil man gjøre initiativ for å lokke tilskuere til kampene. "300 ungdom har kjøpt de særs billige sesongbillettene. Vi har 100 helt nye sesongkortinnehavere. Om vi gjør det bra nok på banen, trenger vi ikke lokketilbud for å få folk på banen. Vi ligger litt under på dem summene vi hadde solgt sesongkort på samme tid i fjor. 1609 sesongkort solgt totalt til nå," forteller Fenty.

"Han er fornøyd med iveren til de unge fremgangsrike spillerne."

Mike Parker, er han ennå med å gjør en jobb? "Nei, han er ikke med på å gjøre noe. Men han har en aksjepost i klubben og jeg informerer han om det som skjer slik jeg gjør med alle aksjeeiere."

21:15 Hvorfor hadde man byttet side på benkene. "Tidligere har vi alltid hatt dugouten på venstre side når man kommer ut. Vi har hatt hell tidligere. Det er overtro som vi tar med oss her," forteller Hurst.

Spørsmål fra salen til trenerne. Bekymring over at dommerne virker å ha noe i mot Grimsby fordi de er en stor klubb. "Jeg kan ikke snakke for dommerne, og om de vil være de samme denne sesongen. Vi vil ikke gå rundt å lære spillerne å simulere for å få de andre lagene til å få røde kort. Vi vil fokusere på å spille god fotball."

21:20 John Fenty tuller med at trenerne ikke får lov å sitte på tribunen denne sesongen om de blir utvist, de må rett i garderoben. Hurst repliserer med at det er derfor vi er to stykk av oss.

Alan Buckley invitert til en rolle i klubben som sportsdirektør? "Nei," forteller Fenty, "vi har ikke jobbet med noe slikt. Har ikke planer om å bruke fra budsjettet på en slik stilling."

21:25 Daphne i salen spør om de handikappede supporterne kan få en heis slik at dem ikke føler at dem er til bry. "Vi har ikke en heis her, det er en stor investering. Vi har tenkt på å gjøre det, men det er en stor oppgave. Vi har utsatt det fordi vi tenkte på å flytte. Neste gang vil vi ha fansforum på bakkenivå slik at alle kan komme."

Mye penger har blitt brukt på Cheapside, men dere har ikke trent der ennå. "Vi har ventet med å trene der slik at banen skulle bli best mulig, men vi trente der i dag. Planen er å trene der mye mer fremover, fram til nå har vi løpt mye. Treningsbanen ser bra ut. Folk som har vært i klubben lenge har aldri sett den så bra ut før. Treningsforholdene vil ikke være en unnskylding for oss."

21:30 Darran Kempson? Er han ute i tre måneder som de sa på radioen? "Det er usikkert hvor lenge han er ute. Røngtenbildene viser et lide brudd, men det viser også tegn til heling. Vi er usikre på om det er den gamle skaden som vises på bildene. Vi håper han er klar om to-tre uker, men det kan ta tre måneder om det er den gamle skaden som er slått opp."

"Ingen vil være mer misfornøyd enn oss om det ikke går bra. Ja, dette er en stor klubb," forteller Hurst. "Dette er den beste jobben i verden," fortsetter Scott. "Nå er vi heldige som har en jobb i denne klubben. Vi håper på flere gode enn dårlige dager."

"Jeg vet at dere som er samlet her er die-hard fans. Om det blir gode resultater håper jeg at det kommer flere tilskuere."

Da er fansforum over for denne gang. God natt!