Det absolutte bunnpunkt
Har klubben noensinne vært verre stilt? Tirsdag tapte Grimsby 5-0 borte mot lille Braintree. Nå ligger dem nederst i Blue Square Premier. Spillerne legger seg nå flate for den dårlige innsatsen.

Skrevet av: Jostein Jensen, 18. aug 2011
grimsby@lyse.net
Grimsbys beste nettside codalmighty.com gikk i svart. Klar respons!

På twitter hersker frustrasjonen. Spillerne gikk ut og beklaget til fansen.

"Nå må vi se fremover som lag, gjøre ting riktig og gi fansen hva de fortjener. Jeg er sikker på at vi vil gjøre vårt beste på lørdag og gi alt for å komme tilbake."
Charlie I'Anson

"Jeg er flau over kampen sist. Jeg har vondt i magen av det. Nå er det opp til oss spillere å skuta på rett kjøl utpå banen slik at vi får fansen tilbake på vår side. Det var rett og slett ikke godt nok. #Holdoppetroen"

Craig Disley

"En fryktelig dag for #GTFC, den kan bare bli bedre for spillerne, dem rundt klubben og fansen! #UTM #Holdoppetroen"
Sam Mulready


"Jeg må rette min unnskyldning til GTFC-fansen som reiste for å se det. Jeg er flau over vår opptreden."

Liam Hearn

"Først av alt vil jeg rette en unnskyldning til alle GTFC-supportere for den opptredenen fra en og alle av oss. Absolutt fryktelig."

Michael Coulson

Manager Rob Scott har ikke vært så overbegeistret for at spillerne er på twitter, men er glad at spillerne har vist sin skam over tapet.

"Om spillerne føler at de vi unnskylde seg og ta ansvar like mye som dem tar æren etter et godt resultat, vil vi ikke stå i veien for dem."

"Man må være mann nok til å håndtere begge situasjoner. Det var derfor vi ba dem stå igjen på banen etter kampen og takke fansen som hadde reist så langt."

"Vi så ikke at det resultatet skulle komme, ikke på en million år, det vil ikke skje igjen det er sikkert."