Andre strake for fiskerne
Grimsby vant også sin andre treningskamp da de tirsdag kveld slo Frickley Athletic fra nivå syv 3-0. Talentet Josh Fuller scoret 1-0, mens de andre to kom på selvmål!
Skrevet av: Jostein Jensen, 13. juli 2010
grimsby@lyse.net
Lee Peacock mottok en ball i feltet og ga den til Josh Fuller som scoret etter 35 minutter. Det ble 2-0 etter 57 minutter da Bradley Wood sitt innlegg ble sklidd inn i eget nett av Lee Booth. Michael Leary slo så frem en ball som Charles Fisher headet i eget mål etter 78 minutter.

Grimsby spilte uten Adrian Forbes som fortiden trener med Darlington. Ellers stod Rob Atkinson, Chris Jones og Charles Ademeno over med skader.

Peter Bore slet med kneet før kampen, men spilte en god kamp i sin gamle posisjon på høyrekanten.

Liam O'Mahoney får ikke kontrakt med Grimsby og prøvespillet er avsluttet.

Nykommeren Alan Connell var med i troppen og fikk et innhopp på slutten hvor han raskt satte kommandoen. Dagens mann for Grimsby var unge Bradley Wood som var banens beste.

Grimsby har nære bånd til Frickley som har to tidligere Blundell Park-elever i stallen. Grant Normington og Matt Bird som spilte for Grimsby forrige sesong, samt Ben Chapman som jo herjet for Grimsby i den legendariske kampen mot Liverpool. Grimsbys spiss Tom Corner var da også på lån hos Athletic forrige sesong.

Grimsby: 1. Kenny Arthur (13. Nick Colgan fra 60) - 19. Bradley Wood, 6. Scott Garner, 27. Mark Gray, 3. Lee Ridley - 2. Peter Bore (24. Nathan Dixon fra 60), 8. Michael Cummins (14. Michael Leary fra 60), 4. Mark Hudson (26. Drew Rhodes fra 60), 20. Josh Fuller (21. Nick Hegarty fra 60) - 10. Lee Peacock (23. Tom Corner fra 60), 11. Michael Coulson (17. Alan Connell fra 60).