Grimsbys kriminelle førsteellever
Sjekk ut vår horrible oppstilling med spillere som både har vært innom Grimsby og fengselet. 
Skrevet av: Jostein Jensen, 14. juli 2010
grimsby@lyse.net
1. Andy Love
Andy var et ungt keepertalent på slutten av 1990-tallet. Ble tatt for å ha kjørt en stjålet bil i fylla og ble satt bak lås og slå i 28 dager i 2000. Ble frigitt av klubben og kom aldri tilbake på et høyt nivå. Sist sett spillende på et fengsellag. Også den behåra Nigel Batch ble tatt for fyllekjøring tidlig på 80-tallet, men det var ikke nok til å ta keeperplassen.

2. Brian Laws
Anmeldt da han som spillende trener i Grimsby kastet en tallerken med rekesmørbrød i ansiktet til Ivano Bonetti. Grimsbys italienske stjerne brakk kjevebeinet.

3. Gary Croft
Grimsbys første salg for over en million pund havnet i fengsel for fyllekjøring. Slapp ut på prøve og ble Premier Leagues første spiller som spilte med et elektronisk beeper rundt ankelen.

4. Peter Handyside
Sammen med Tony Gallimore fikk de nok et par puber til å gå rundt i Grimsby rundt milleniumskifter. Krasjet oppå rundtkjøringen ved Tesco i fylla og stakk fra sin egen bil, veldig lurt... Grimsby ble etterhvert lei og lot han gå.

5. Terrell Forbes
Ble siktet for gruppevoldtekt og fikk sparken av QPR. Derfor hentet Grimsby han opp. Ble aldri dømt. Er kjent for aldri ha scoret i ligaen tross hundrevis av kamper.

6. Adam Buckley
Fulgte med pappa Alan til Lincoln hvor han ble tatt for å ha listet seg rundt i garderobene og rundstjålet lagkameratene for verdisaker. I konkurranse med Curtis Woodhouse, en midtbanespiller som la opp fotballkarrieren for å bli bokser. Han ble dømt til samfunnstjeneste etter å ha truet en politimann da han var ute på livet i Scarborough.

7. Ashley Sestanovich
Det var Russell Slade som hentet inn Ash i sin tid. Kraftfull høyrekant med nese for mål. Han hadde dessverre også nese for andre ting. Ble dømt til åtte år i fengsel for medvirking til dødsran i april 2007.

8. John Oster
Skjøt en lagkamerat i øyet med luftgevær da han var i Sunderland. Ble også sparket i Leeds etter en fuktig episode på et julebord.

9. David Nielsen
Skyldte omlag 2 millioner kroner i spillegjeld til sin bookmaker i Danmark. I sin biografi Sorte Svin kom det fram at nedslåingen av Alan Gaarde var planlagt, mens han med vilje prøvde å tape en kamp.

10. Rod Green
Dannet spisspar med legendariske Matt Tees på midten av sekstitallet. Startet en lukrativ import av møbler fra Sør-Afrika, den store gevinsten kan nok skyldes at det var litt ekstra i lasten. For på 70-tallet ble han sendt i kasjotten i fire år for narkotikasmugling.

11. Hugh Gallagher
Storspiller som kom til Grimsby på tampen av karrieren da Grimsby var på sin høyde på midten av 30-tallet. Den tids Gazza og ble tatt for fyllekjøring da han spilte hos fiskerne, ble utestengt i ett år for det. Giftet seg som tenåring, mistet et barn og skilte seg, noe som skapte overskrifter. Hans uttalelser og hissige temperament skapte stor hodebry for klubbeierne. Tok sitt eget liv under toget som gikk fra York til Edinburgh.