Sjokket Sheffield-uglene
Grimsby bestod sommerens største test da de lørdag slo League One-klubben Sheffield Wednesday 2-1. Optimismen er dermed stor før serien sparkes i gang!

Live:
Lewis Gobern får man ikke sett i dag, han sliter med en vond tå. Rob Atkinson sliter med lysken. Ademeno og Kempson hviles med småskader.

Grimsby tar ledelsen etter 18 minutter ved det nye bekjentskapet Alan Connell! Det var en god ball fra Lee Peacock til Alan som satte ballen klinisk nede i kroken på halvvolley!

Det har vært en heller slapp kamp så langt, når vi nærmer oss pause. Jevnt, men Grimsby virker farligere når dem går fremover. Vi hadde blant annet et skudd fra Lee Peacock som ble gitt til corner. Keeper Kenny Arthur hos Grimsby har ikke blitt satt på en eneste prøve.

Prøvespilleren Steven Watt startet kampen og har gjort en fin figur. Den høyreiste stopperen har erfaring fra Chelsea og Ross County.

Owls største sjanse kom etter 40 minutter da James O'Connor skjøt like utenfor høyre kryss.

Wednesday utlignet like før pause da Luke Boden headet oppunder nettaket på innlegget fra Chris Sedgwick. Lee Ridley stod på streken, men ballen stusset bare via hodet hans og inn i nettet.

Lagene går til pause på 1-1. Grimsby hadde kontroll lenge, men gjestene giret opp før pause.

Andre omgang er i gang. Grimsby er uforandret.

Sheffield Wednesdays Jermaine Johnson skjøt over tidlig i omgangen, Grimsby svarte med Lee Peacock ikke lenge etterpå, men keeper reddet.

Nathan Dixon erstattet målscorer Alan Connell etter knappe timen.

3335 tilskuere i dag, hvorav 1454 tilreisende.

Wednesday sitter i førersetet, holder Grimsby ut?

Michael Cummins inn for Mark Hudson etter 69 minutter.

En typisk vennskapskamp dette. Gjestene har foretatt syv bytter.

Grimsby tar ledelsen etter 78 minutter da Peter Bore sitt skudd fra 20 meter fyker i nettet! Han dro innover i banen, fant litt rom og overlistet keeperen som stod på feil fot!

Herlig av Bore som trolig vil spille mer på kanten denne sesongen etter at Bradley Wood har imponert på høyrebacken i sommer.

Grimsby har sjokket et antatt topplag i League One!

Kampen er slutt! Grimsby vant 2-1.

Grimsby (4-4-2): 1. Kenny Arthur - 19. Bradley Wood, 5. Steven Watt, 6. Scott Warner, 3. Lee Ridley - 2. Peter Bore, 4. Mark Hudson (8. Michael Cummins fra 69), 14. Michael Leary, 11. Michael Coulson - 10. Lee Peacock (23. Tom Corner fra 77), 17. Alan Connell (24. Nathan Dixon fra 57). Innbyttere: 13. Nick Colgan, 20. Josh Fuller, 21. Nick Hegarty, 27. Mark Gray.

Sheffield Wednesday: O'Donnell, Jon Otsemobor, Daniel Jones, James O'Connor (Darren Potter fra 62), Mark Beevers (Lewis Buxton fra 62), Richard Hinds, Chris Sedgwick (Neil Mellor fra 59), Tommy Miller (Liam Palmer fra 72), Paul Heffernan (Marcus Tudgay fra 59), Jermaine Johnson (Adriano Moke fra 74), Luke Boden (Gary Teale fra 62). Innbyttere: Arron Jameson.