Grimsby slo lørdag Halifax fra nivå syv 2-1. Målscorere var Peacock og Dixon.
Skrevet av: Jostein Jensen, 7. august 2010

0-1 Lee Peacock (Dixon) 22'
1-1 Nathan Taylor 26'
1-2 Nathan Dixon (Eagle) 35'

Kampen:
Keeper Kenny Arthur er tilbake etter strekkskade, Lee Peacock er også klar igjen etter ryggproblemer. Rob Atkinson og Charles Ademeno er skadd. Adrian Forbes, Peter Bore, Darran Kempson, Lewis Gobern, Michael Coulson, Alan Connell og Josh Fuller hviles.

Grimsby spiller i dag i sine lyseblå drakter. Halifax stiller i oransj.

The Mariners har vært klart best og det var ikke ufortjent at dem tok ledelsen etter 22 minutter ved Lee Peacock. Man vant ballen på midten og kontret kjapt inn etter at Dixon hadde flikket delikat gjennom!

Halifax svarte ikke lenge etterpå da Nathan Taylor utlignet. Det var kaos i feltet og Halifax' målscorer rundet keeper Arthur.

Talentet Nathan Dixon scorer sitt første mål for førstelaget etter 35 minutter. Igjen kontret man, Rob Eagle sender en lur ball i bakrommet og Dixon curlet den klinisk rundt keeper og inn ved andre stolpe.

Lagene går til pause på stillingen 1-2 fordel Grimsby. Fiskerne har sett skarpe ut når dem gikk fremover.

Halifax jaget i andre omgang og headet faktisk et corner i tverrleggeren.

Scott Garner var nok heldig da han bare fikk gult kort for å felle siste mann etter 67 minutter.

Tom Corner kom inn for Lee Peacock etter 75 minutter.

Nick Colgan kom inn for Kenny Arthur etter 77 minutter, la oss håpe han ikke har slått opp skaden.

Grimsby vant kampen 2-1. Dermed har man gått gjennom en sterk preseason sterkt preget av seire.

Grimsby (4-4-2): 1. Kenny Arthur (13. Nick Colgan fra 77) - 19. Bradley Wood, 6. Scott Garner, Steven Watt, 3. Lee Ridley - 15. Dwayne Samuels, 8. Micky Cummins, 4. Mark Hudson, 29. Robert Eagle - 24. Nathan Dixon, 10. Lee Peacock (23. Tom Corner fra 75). Innbyttere: 14. Michael Leary, 21. Nick Hegarty, 26. Drew Rhodes, 27. Mark Gray.

Halifax: 1. Jonathan Hedge (ut etter 46), 2. Aaron Hardy, 3. Simon Garner, 4. Tom Baker, 5. James Riley, 6. Liam Hogan, 7. Nick Gray (ut etter 80), 8. Harry Winter (ut etter 46), 9. Danny Holland, 10. Nathan Taylor (ut etter 46), 11. Jamie Vardy. Innbyttere: Phil Senior (inn etter 46), Richard Marshall (inn etter 46), Matthew Plummer (inn etter 80), Scott Metcalfe (inn etter 46), Sanchez Heffernan.