Imponerte i TV-kamp
Grimsby slo opprykksfavoritten Luton 2-0 på hjemmebane etter mål av Connell og Cummins. Resultatet fører Grimsby opp på fjerdeplass.

2-0 Michael Cummins 71'

Grimsby (4-4-2): 38. Richard O'Donnell - 2. Peter Bore, 5. Darran Kempson, 16. Steven Watt, 3. Lee Ridley - 7. Lewis Gobern (29. Robert Eagle fra 90), 8. Michael Cummins, 4. Mark Hudson, 19. Bradley Wood (23. Tom Corner fra 79) - 10. Lee Peacock, 17. Alan Connell. Ubenyttede innbyttere: 6. Scott Garner, 15. Dwayne Samuels, 30. Steve Croudson.

Gule kort: Mark Hudson, Alan Connell.

Før kampen
Hos Grimsby var viktige Bore og Ridley tilbake, mens keeper Richard O'Donnell fra Sheffield Wednesday er klar på 28 dagers lån.

Michael Coulson er ennå skadd, men har nå blitt kalt opp for England C. Han håper på å bli skadefri til kampen mot Wales 14. september.

Samtidig stengte transfervinduet tirsdag og det var ingen andre overganger, men Adrian Forbes og Drew Rhoades ble frigitt av klubben. Samtidig ble det kjent at Nick Hegarty, som ble frigitt tidligere i sommer, har gått til St Mirren i Skottland.

Kampen
Luton startet kampen best, men da Grimsby fikk et noe billig straffespark som ble konvertert av Alan Connell etter halvtimen fikk man troen på det. Luton hadde allikevel to skudd i treverket og hadde Grimsby på gyngende grunn.

The Mariners spilte godt i andre omgang og det var ikke ufortjent da Michael Cummins stanget inn en corner etter 71 minutter.

Grimsby spilte god fotball, noe som sikkert passer bedre mot lag som Luton. Samtidig var det kjekt å se fotballen til Neil Woods som er veldig lik Alan Buckley sin, det er liten tvil om at man har sine forbilder.

TV-drama
Kampen ble altså sendt på Premier Sports, en ny kanal på Sky-plattformen man må abonnere på. Men hverken dem på Bryggeriet i Tønsberg eller Champs i Stavanger fikk sett kampen. Alt man fikk se var en blåskjerm!

Geir Myklebust derimot fikk sett kampen på Three Lions i Trondheim. "Det var deilig, deilig, deilig! Jeg gleder meg allerede til neste kamp," skriver han.

Lars Olav Sæther og etter hvert Tarjei Solum Grimstad fikk sett kampen på streamer fra veetle.com. Tobias Lea og Jostein Jensen kom seg hjem til andre omgang og fikk tak i kanalen på lovlig vis her mot £2.

Send oss gjerne en MMS av hvordan din opplevelse av kampen var til 938 41 779 eller grimsby@lyse.net.

Forøvrig har kampen mot Forest Green Rovers blitt flyttet til torsdag 7. oktober klokken 20.45 da den også sendes på TV. Da vil undertegnede iallefall ikke stole på den lokale puben, men betale noen pund for å se kampen på stream.