Etter fire dårlige kamper på rad snudde det mot Wrexham tirsdag kveld, men det ble unødig spennende i slutten.
Skrevet av: Jostein Jensen, 28. sept. 2010

2-0 Alan Connell (Eagle) 65'
2-1 Nathaniel Knight-Percival 90'

Gult kort: Rob Eagle 84'

Kampen:
Grimsby hadde forsterket laget til denne kampen med Andrew Wright på lån fra Scunthorpe i en måned. Samtidig har leieavtalen med Richard O' Donnell blitt forlenget med en måned.

Grimsby tok ledelsen ved Steven Watt etter et corner. Det var en god første omgang med seks skudd på mål og fire utenfor av Town.

Peter Bore fikk seg en smell like før pause, men klarte å fortsette. Steven Watt måtte ut med skade etter 49 minutter.

Wrexham fikk en hard kveld med tre bytter grunnet skade allerede etter 57 minutter.

Det var fortjent da Alan Connell doblet ledelsen etter 65 minutter.

Lee Peacock erstattet Danny Carlton med kvarteret igjen.

Andrew Wright fikk applaus da han gikk av ti minutter før slutt. Inn kom Mark Hudson.

Skummelt i sluttminuttene da Wrexhams Andy Mangan hadde et skudd i stolpen!

Nathaniel Knight-Percival reduserte til 2-1 etter 90 minutter på en strålende heading.

Fem minutter ble lagt til, men Town holdt unna.

Dette var Grimsbys første seier hjemme i en midtukekamp på tre og et halvt år.

Dermed har man klatret fra 11. til 9. plass på tabellen. Lørdag er det Newport som står for tur hjemme, før det på torsdag er tv-kamp borte mot Forest Green.

Grimsby (4-4-2): 38. Richard O'Donnell - 19. Bradley Wood, 5. Darran Kempson, 16. Steven Watt (6. Scott Garner fra 49), 3. Lee Ridley - 2. Peter Bore, 28. Andrew Wright (4. Mark Hudson fra 81), 8. Micky Cummins, 29. Robert Eagle - 17. Alan Connell, 18. Danny Carlton (10. Lee Peacock fra 75). Innbyttere: 7. Lewis Gobern, 30. Steve Croudson.