Sommersladder - del 3
De viktigste nyhetene med litt sladder attåt.

Skrevet av: Jostein Jensen, 29. mai 2011
grimsby@lyse.net

De fleste i klubben har nå reist på ferie (eller fiske) slik at det er særs rolig på nyhetsfronten.

Skal vi tro manager Paul Hurst har klubben ikke mottatt noen tilbud på stjernespiss Alan Connell, tross 29 mål denne sesongen.

Samtidig ønsker Grimsby seks-syv kvalitetsspillere, men dem har is i magen. Trolig vil ikke troppen være komplett når laget vender tilbake 29. juni.

"Vi vil vente for å se hva som dukker opp. Vi har hatt flere telefonsamtaler med spillere, agenter og klubber og ting vil skje. Men dette er ikke like strømlinjeformet som når man spiller Championship Manager," uttaler sitatkongen Hurst.

Ex-spillere i Norden
Bryan Hughes fikk en god start på sin karriere på Island. Hans lag IBV vant 2-1 på onsdag mot serielederen Valur. Hughes startet kampen og var blant banens beste. Se bilde av Hughes i IBV-drakt her.

En annen tidligere Mariner i Nordisk fotball, David Nielsen, har nå blitt assistent i Løv Ham, i første omgang frem til 3. juli. Han har også vært gjest hos TV2 i det siste, blir han ny ekspert?

Hva så med Knut Anders Fostervold? Vel han har meldt seg på verdens hardeste Ironman-distanse i Norseman Extreme Triathlon som arrangeres 6. august!

Martin Pringle trente tidligere damelag i Sverige. Nå er han trener for Västra Frölunda i svensk 2. divisjon.

Mike Speight er nå trener for Kongsberg i norsk 3. divisjon.