Per Øyvind Grimsby
Lagde grimbarianske fotballkort med saks og lim!
Skrevet av: Jostein Jensen, 10. juli 2010
grimsby@lyse.net
Medlemsnummer: 29 (fra 03.01.2007)
Født: 13.03.68
Bosted: Sirdal

Har vært fan av Grimsby fra den tiden de begynte å klatre fra 4 og gikk rett opp i 2. divisjon. Husker enda BBC-reporteren med det hærlige sitatet: "Grimsby still going strong" etter at de hadde vunnet 7 kamper på rad første året i 2 divisjon. Medlem 28: Atle Grimsby ("bruttern") bløffer selvsagt. Han holdt med Ipswish på grunn av storhetstida deres på den tida, og håp om store titler, og slett ikke fordi "de var nær Grimsby"..makan. Jeg hadde

Grimsby som laget mitt, og hadde til og med klipt ut hver enkelt spiller å lagd fottballkort av mangel på andre kort derfra.
En utrolig artig kuriositet er det at jeg spilte på Flekkefjord Fotballklubb i den tid da Mike Speight var spillende trener for Flekkefjord. Mike var jo innom Grimsby Town etter at han starta karriæren i Southampton. Mike syntes det var artig at så mange Grimsby-fans bodde i denne lille Sørlandsbyen. Fotballinnteressen har etter hvert dalt kraftig generelt etter at alt har blitt fryktelig kommersialisert. Derfor er det ekstra sjarmerende å følge denne lille Fiskerlandsbyen spesielt, med et snev av vikingeblod i en fjern fortid.